tiistaina, helmikuuta 23, 2010

Aitouden etsijä

Testit on kivoja.
Tein Tikkurilan sivuilla ihanan (soivan!) tyylitestin, josta sisustustyylikseni  paljastui Aitouden etsijä, nousevana tyylinäni Moderni pelkistäjä.



Joo-o, joo-o, varmasti on jotain perää. Tykkään yhdistellä sisustuksessa tyylejä oman makuni mukaan aika huolettomasti, mutta perusilmeen haluan kuitenkin olevan rento, rauhallinen, kodikas, hieman boohemi ja luonnollinenkin, mikä siis viittaisi tuohon aitouteen. Toisaalta haaveilen myös moderneista yksityiskohdista, pehmeä lookki kun menee mielestäni helposti liiankin maalaishenkiseksi, joten pienillä erikoisuuksilla saa tuotua helposti kontrastia ja mielenkiintoa ilmeeseen, ja myös sitä huolettomuutta ja kerroksellisuutta, en pidä sisustuksesta jossa kaikki mätsää saumattomasti yhteen, haluan luoda illuusion, että tavarat olisivat vain ikään kuin "päätyneet" paikoilleen, vaikka kaiken takana olisikin usein tarkkoja suunnitelmia ja pitkiä pohdintoja.



En ota sisustamista turhan vakavasti, vaan kodin pitää näyttää asukkailtaan. Ehkä siksi löysinkin oikeastaan kaikista testin tyylisuuntauksista jotain omaa makuani vastaavaa, olen kai siis aikamoinen sekasikiö :) Parhaimmin koen kuitenkin tuon aitous-luonnollisuusteeman pitävän paikkaansa, joten pätevä testi selvästi. Try it out!



(Kuvat inspisarkistoista, eivät liity testiin..)

***

Ainiin, saattaapi olla, että pääsen piakkoinkin sisustamaan pikkuboksini sijasta kolmen tytön opiskelijakommuunia :) Ehkä. Huomenna tiedän vähän enemmän. Ehkä.

(Niin, ja olen tottakai jo sisustanut sitä mielessäni siitä asti kun näin pohjapiirroksen, kuinkas muutenkaan. It would be girly, light & chic!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti