maanantaina, maaliskuuta 08, 2010

Glamour girls

Oscar-gaala käydään suomalaisten kannalta hölmöön aikaan, maanantainen aamuyö ehtii muuttua jo aamuksi livelähetyksen aikana. En tiedä kuinka moni gaalaa livenä katsoo, kun uusintahan näytetään myös ihan piakkoin, mutta on meitä hulluja ainakin muutama. Itse aloitin viime vuonna perinteen, jota aion jatkaa niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Varaan naposteltavaa kaappiin, käyn sunnuntai-iltana ajoissa nukkumaan ja herään (kolmelta aamuyöstä) juuri sopivasti kuuntelelemaan alkujuontoja. Red carpet -löpinät jätän ihan suosiolla väliin, koska unta on saatava edes vähän, ainakin jos seuraavana päivänä on koulua täi töitä...

Hollywoodissakin ollaan kuitenkin yleensä muodikkaasti myöhässä, joten tänään ehdin nähdä hieman myös ah niin amerikkalaista small talkia, ylitsepursuavaa ystävällisyyttä ja toisten kehumista, sekä samalla tietysti myös pukuloistoa.

Poimin tähän pari suosikkia.



Diane Kruger röyhelöisessä Chanel Haute Couturen ihanuudessa.


Sandra Bullock luottaa vanhan ajan glamouriin ja kullan hohtoon. 


Jennifer Lopezilla on wow-efekti hallussa, puku Armani Prive.


Miley Cyrus on upea Jenny Packham -puvussaan, vaikka en yleensä tyttösen tyylistä tykkää ollenkaan.


Sarah Jessica Parker valitsi yksinkertaisen Chanel Haute Couture -puvun.


Tämä on ehkä lempparini, ihana Cameron Diaz Oscar de la Rentan luomuksessa.


Ja tietysti Nicole Richie Reem Acran puvussa.


Paljon kullan ja nuden sävyjä, kimallusta, kirjailuja ja naisellisia yksityiskohtia.

Nyt pikasuihkuun, että ehdin kouluunkin. Oon taas pirteänä ekana lomanjäkeisenä päivänä ;) Vielä on h-hetki jäljellä, seuraaminen olis muuten huomattavasti jännempää jos olisin nähnyt ehdolla olevista elokuvista enemmän kuin yhden, hups.

(Kuvat People)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti