torstaina, helmikuuta 11, 2010

Min absolut favorit

We did it! Koko syksy ja talvi oltiin muutaman luokkakamun kanssa suunniteltu katsovamme yksi mun lempparikomedioista ikinä, Fares -veljesten ihana Jalla! Jalla!. Aina tuli jollekin jos jonkinlaista estettä, eikä suunnitelmaa tietenkään voinut toteuttaa ilman alkuperäistä kokoonpanoa. Aloimme jopa epäillä, että joku suurempi voima yrittää epätoivoisesti säästää tyttöjä kyseiseltä leffalta, sen verran monta kertaa oli takapakkia jo tullut.

Tänään se sitten vihdoin viimein onnistui, koko poppoo oli koolla, Arnold's herkkujen kera, löhöttiin laiskoina samassa sängyssä, kaikki viisi.



Vuonna 2000 ilmestynyt letkeä komedia on alusta asti kuulunut mun ehdottomiin suosikkeihin ja elokuviin, joita jaksan katsoa yhä uudelleen. Tästä tulee vaan aina niin hyvälle mielelle, huomaa koko ajan hymyilevänsä. Ja hymähtelevänsä. Tai hekottavansa. Kovaan ääneen. Jos joku ei ole leffaa vielä nähnyt, katso katso katso! Hauskuuttaa, ja samalla myös lämminhenkisyydellään liikuttaa ainakin mua, ihan joka kerta. I love it. Niin symppis.

Fares-faneja muuten hemmotellaan kohta ihan uutukaisellakin, ainakin Ruotsissa uusi elokuva saa ilmeisesti ensi-iltansa nyt perjantaina. Toivottavasti rantautuu myös pian Suomeen, tämä kun olisi pakko nähdä! Traileri lupaa taattua tuttua Fares-kamaa, äänekkäitä naurun purskahduksia siis tiedossa. Leffan pääosassa on muuten Jalla! Jalla! ja Kopps pätkissäkin nähty, vatsakupuansa aseena käyttävä Jan Fares, Fares ja Josef Fareksen isä. Itseoikeutetusti elokuvan nimi onkin Farsan.



Päivän biisinä vielä Jalla! Jalla!:ssakin ihastuttanut Daniel Lemman If I used to love you.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti