sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

I just close my eyes as you walk out


Perjantai oli ristiriitainen päivä, oli jahkaamista ja stressaamista jos johonkin suuntaan, mutta myös helpotusta, uuden oivaltamista sekä sydäntä lämmittävää palautetta. Minkälaista voimaa saakaan uusista näkökulmista ja uusista ihmisistä. Mietin millainen olisin erakkona, hyvin kiukkuinen uskoisin, jäädessäni paitsi kaikesta paljosta vättämättömästä kommunikaatiosta. Piirtäisin, kirjoittaisin ja lauleskelisin itsekseni, sillä joku purkautumisväylä sentään on oltava.


Tänään olenkin erakoitunut oikein urakalla, en ole poistunut pikkuboksistani ollenkaan. Olen pyhittänyt lauantaini koulutöille, ja huominen uhrataan myös, aikomuksenani saada aikaiseksi sen verran, että ensi viikolla en ihan huku kaikkiin tekemättömiin töihin. Tämä on aivan väärä tapa viettää viikonloppua, en suosittelisi kenellekään, enkä varmasti aio ottaa tästä tapaa, mutta onneksi viikon rutistuksen jälkeen alkaa talviloma, jolloin ehtii lopulta rentoutuakin.

Myönnettäköön tosin, rentoahan tämä puuhastelukin on ollut, mitäs sitä peittelemään, olen istunut vällyjen alla koko päivän, läppäri sylissäni, Spotify ja fb ystävinäni, teekuppi käden ulottuvilla. Pyöräytin myös omena-kauramurupaistoksen, mikä suorastaan huutaa saada päällensä vaniljajätskiä (ja kyytipojaksi ehkäpä kylmää maitoa? Sitä mulla ei täällä ole ollutkaan sitten erään Eloveenatytön visiitin), huomenissa on siis pakottauduttava kauppaan ja takaisin. Aika iisiä kuitenkin.



Mutta, jotain olen saanut tehtyäkin, nyt on kaikki paitsi yksi naisten vartalotyyppi kirjoitettu puhtaaksi ja samalla käännetty englanniksi. Niin, ja sillä pahamaineisella Power Pointilla olen leikkinyt.



Nyt jos saisin käydä jo nukkumaan, lupaan pyhästi jatkavani huomenna.

Ps. Perjantaina, juuri ennen erästä stressaavaa tapaamista googlettelin hieman herra Deppin kuvia ja pyysin kultaani toivottamaan onnea. Kyllä, ihan ääneen. En siis puhu enää vaan lehdille vaan myös Johnnylle. Tsemppaaminen kuitenkin rauhoitti edes pikkasen, kun ahdistus meinasi ottaa vallan hoin salaista mantraani, "Johnny Depp, Johnny Depp, Johnny Depp...".

Toimii. Kokeilkaa vaikka.

Sauhuttelukin näyttää kuvissa hyvältä.


2 kommenttia:

  1. heippa !
    muistin vasta tänään yhtäkkiä sun blogin ja heti piti tulla kattomaan.
    ihania kuvia !
    kirjotat kyllä tosi ihanasti , erittäin miellyttävää lukea !
    tykkään <3

    riitta, toinen kaksosista ;)

    VastaaPoista