torstaina, joulukuuta 10, 2009

Pikkumustan metsästäjä

Siivoukset, tiskaukset ja muut ikävät puuhat odottaisivat, mutta sen sijaan että ähkisin inhottavia hommia, istuskelen jalat ylhäällä mutanaamio kasvoilla, kuuntelen loistavaa musiikkia ja nautin höyryävästä teekupposesta. Niin paljon mukavampaa.

Samalla etsiskelen inspiraatiota pikkujouluasuun. Pikkumusta olisi tietysti täydellinen niin pikkujouiluihin kuin muihinkin menoihin, jos se siis olisi täydellinen. En omista mitään sen tapaistakaan. En edes epätäydellistä. Myönnettäköön, etten kovinkaan aktiivisesti ole etsinyt, mutta ainakin vilkuillut olen kovasti, jos en niinkään metsästänyt. Haluan asun, joka on tarpeeksi yksinkertainen ja klassinen, että sen tietää käyvän vielä muutaman vuodenkin päästä, mutta kuitenkin myös joku juju pitäisi olla, mikä erottaa sen muista. Vaikeaa, eikö? Niin ja luonnollisestikin mekon tulisi istua täydellisesti, sekä korostaa kaikkia lukuisia  parhaita puoliani ;)


Cairo Dress EUR 78,50, Motel - NELLY.COM

Nellyn sivuilta bongasin tämän Motelin ihanuuden. Yksinkertainen, tyylikäs, ja jujuna v-aukkoinen selkä. Hinta on kuitenkin huokeat 78,50 euroa, joten joulualea odotellessa... En myöskään ole varma istuvuudesta, vaikka kuinka pidänkin siitä, ettei malli ole aivan ihoa nuoleva, en ole varma sopiiko hieman lötköttävä malli kuitenkaan juuri minulle.


Pamela Dress EUR 62,90, Motel - NELLY.COM

Samoin Nellystä, Motel-merkkinen olkaimeton mekko miellyttää (näyttää muuten paljon kivemmalta catwalk-videolla kuin kuvassa). Ei ehkä kovin monikäyttöinen, harmi vain.


Vaihtoehtoja on tietysti lukemattomia. Sen oiken löytäminen vain on tässäkin asiassa hankalaa. Ehkä se osuu kohdalle sitten kun on osuakseen, luotetaan siihen :) Sitä odotellessa mulla onkin jo huomisiin pikkujouluihin jo ihan muunlainen asukokonaisuus mielessä, kunhan vain löytäisin puuttuvat osat vielä pikapikaa huomenissa... We'll see.

Nyt pesen pois naamion ja matkaan untenmaille... Mmmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti