perjantaina, tammikuuta 28, 2011

Tabasco-brownie





Eilinen päivä alkoi ankealla aamuahdistuksella, mutta muuttui hyväksi viimeistään koulunjälkeisaktiviteettien, leipomisen ja leffan katselun ansiosta. Hyvä seura tietysti kruunasi kaiken.

Sain synttärilahjaksi Sara La Fountainin Passion For Food -kirjan, ja vaikka olen sitä useaan otteeseen hypistellyt ja ihastellut herkkukuvia, vasta nyt parin kuukauden kuolaamisen jälkeen sain testattua ohjeita käytännössä. Tai oikeammin ohjetta, ensimmäisenä kokeiluun pääsi Tabasco-suklaa-browniet -resepti, ja voi, en voi muuta kuin suositella. Koostumus on tuhti ja täydellinen, Tabasco lämmittää kivasti kieltä, niin kuin myös mieltä. Sopii loistavasti kylmiin talvipäiviin, vaikka kirjassa ohje onkin syyskuun osiossa.






Laitoimme Tabascoa yhden ruokalusikallisen sijaan kaksi, niin, että se varmasti tuntuu. Lisukkeeksi kirja ehdottaa mansikka-limettisalsaa ja suklaakastiketta, me herkuttelimme pelkän vaniljajäätelön kera. Tänään maistelen leivosta ihan sellaisenaan, hyvää on.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti