maanantaina, marraskuuta 15, 2010

Tähtiin kirjoitettua


Hyvät uutiset kulkevat onneksi vähintäänkin yhtä nopeasti kuin huonot. Tulevaisuutta voi turhaan yrittää ennustaa, mutta helpointa on vain toivoa parasta, monesti se toimii!

Muotiraamattu Vogue yrittää kuitenkin ennustaa tyylitulevaisuuttamme. Brittiversion joulukuun numeron teemana ovat tähdet, kaikissa muodoissaan, ja mukana on luonnollisesti myös tyylihoroskooppi. Hauskojahan tuollaiset ovat, mutta lehden parasta antia edustaa ehdottomasti tämä sadunomainen editoriaali, jossa jokainen tähtimerkki on saanut oman, taidokkaan tulkintansa.

Vogue Star Signs kuvauksen toteutti aviopari Tim Gut ja Shona Heath, jotka inspiroituivat muunmuassa Salvador Dalin surrealismista, sekä 20- ja 30-lukujen piirretyistä kansikuvista. Tulos on ihastuttava, kuvat vievät mukanaan jonnekin rinnakkaiseen maailmaan, jossa kaikki on hieman hullunkurista, mutta niin herkän kaunista. Tällaisia toivoisi näkevän enemmän!











Olen tuijottanut kuvia yhä uudelleen ja uudelleen, niistä tuntuu aina löytyvän jotain uutta. Kaksosella on muuten täydellinen sävy kynsissä. Ehkä minun skorpparina pitäisi kuitenkin kokeilla syvänpunaista samettia? Mietitään, mietitään.
Kuvat kaikista tähtimerkeistä löytyvät mm. täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti